U NOVOJ GRADIŠKI ODRŽANA

1183 0

NOVA GRADIŠKA, 10. studeni 2014. – Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Gradiška i Jacvna vatrogasna postrojba Nova Gradiška bili su danas domaćini članovima Savjeta vatrogasne mladeži HVZ-e.

 

Pod predsjedanjem Milivoja Taslaka, a u nazočnosti Željka Popovića, načelnika Hrvatske vatrogasne zajednice, Savjet vatrogasne mladeži raspravljao je o više tema i aktivnosti koje su ove godine u žiži interesa vatrogasne mladeži i rada Savjeta. Analizirali su aktivnosti koje su provedene ove godine i razgovarali o planovima u narednom periodu.

-Kada je u pitanju vatrogasna mladež stojimo jako dobro. Imamo tradiciju vatrogastva koja je prepoznata, velik rad s mladima i niz aktivnosti koje provodi brojno članstvo. To je potvrda da je dosadašnji rad bio uspješan iako sigurno može bit i bolji. Trudimo se da bude bolji uvažavajući sve probleme koje imamo, ponajprije financijske – kazao je Milivoj Taslak.

Članovi Savjeta vatrogasne mladeži HVZ-e analizirali su 11. državno natjecanje vatrogasne mladeži i rad Kampa mladeži u Fažani, te dobili informaciju o tijeku priprema za 21. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži CTIF-a koje će se naredne godine održati u Poljskoj te sudjelovanju na 12. Symposium IJL u Luksemburgu. Razgovarali su o pripremama za provedbu 13. seminara voditelja vatrogasne mladeži i 20. kampa mladeži u Fažani. Jedna od tema bila je i izrada Priručnika za rad s vatrogasnom mladeži.

Related Post