U prometnoj nesreći poginuo 22-godišnjak

1490 0

SLAVONSKI BROD, 24. listopada 2010. – U prometnoj nesreći koja  jutros u 4,10 sati dogodila u mjestu Zbjeg poginuo je dvadesetdvogodišnji D.M. iz obližnje Kaniže. Njegovog pijanog prijatelja (32) policija je uhitila i dovela u službene prostorije gdje će, nakon otriježnjenja provesti kriminalističko istraživanje i podnijeti kaznenu prijavu. Po nalogu istražnog suca, koji je u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetništva uz asistenciju ekipe Postaje prometne policije obavio očevid, mrtvo tijelo 22-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije bolnice u Slavonskom Brodu gdje će se obaviti obdukcija. Osobni automobil prevezen je u postaju prometne policije radi eventualnog daljnjeg vještačenja.

 

Prometna nesreća se dogodila kad je vozač, upravljajući osobnim automobilom marke VW Golf, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju po kolniku sletio preko travnate površine. Prednjim dijelom vozila udario je u stablo oraha, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila, koje se zaustavilo prevrnuto na desnu bočnu stranu u odvodnom kanalu.

Kako je priopćila Policijska uprava brodsko-posavska, prilikom prevrtanja vozila ispao je 22-godišnjak, koji je zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja prometne nesreće preminuo. Liječnici su konstatirali smrt u 4.38 sati.

Related Post

RANJAVANJE U LOVU

Autor - 11/01/2016 0
SLAVONSKI BROD – Policija je jučer oko 16 sati zaprimila dojavu da je u bolnici u Slavonskom Brodu liječničku pomoć…