U SITNE SATE: Pijani prolijevali piće i razbijali boce, a potom vrijeđali i omalovažavali policajce 

894 0

Kod 23-godišnjaka utvrđena  koncentracija alkohola od 2,46 promila, dok je 44-godišnjakinja odbila alkotestiranje, iako je bila pod vidljivim utjecajem alkohola.

Foto Ilustracija

STARO PETROVO SELO – U ugostiteljskom objektu u Starom Petrovom Selu, dana 7. svibnja, oko 2 sata, pod utjecajem alkohola, javni red i mir narušavali su 23-godišnjak i 44-godišnjakinja. 

Policijski službenici su utvrdili da su počinitelji unutar ugostiteljskog objekta prolijevali piće i razbijali boce te su udaljeni iz objekta, nakon čega su verbalno vikom i pjesmom nastavili narušavati javni red i mir. Prilikom postupanja policijskih službenika, počinitelji su riječima vrijeđali i omalovažavali i policijske službenike. Izvršenim alkotestiranjem, u organizmu 23-godišnjaka utvrđena je koncentracija alkohola od 2,46 promila, dok je 44-godišnjakinja odbila alkotestiranje, iako je bila pod vidljivim utjecajem alkohola. Počinitelji prekršaja su smješteni u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.

Policija protiv istih podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post