U šumi kod Širinaca šumski radnici pronašli neeksplodiran topnički projektil

412 0

Foto Goran Dorić 

SLAVONSKI BROD – Jučer, 23. lipnja Policijska postaja Okučani zaprimila je dojavu djelatnika Hrvatskih šuma da su šumarski radnici prilikom izvođenja radova pronašli minsko-eksplozivno sredstvo u šumi u blizini mjesta Širinci.

Izlaskom na mjesto dojave, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je utvrdio da se radi o neeksplodiranom projektilu od 122 mm, te je izvršio uništenje minsko-eksplozivnog sredstva na mjestu pronalaska – priopćila je  Policija brodsko-posavska. 

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Related Post

JAVNO ZDRAVSTVO

Autor - 09/03/2013 0
SLAVONSKI BROD 9. ožujka 2013. – Zavod za javno zdravstvo u suradnji s Brodsko-posavskom županijom i Medicinskim fakultetom Sveučilišta u…