Učenici OŠ „Mato Lovrak“ donijeli dio božićnog duha u Gradski knjižnicu

1959 0

NOVA GRADIŠKA, 20. prosinac 2017. – Zahvaljujući knjižničarima Gradske knjižnice dogodio se danas na Dječjem odjelu, hvalevrijedan susret mališana iz Dječjeg vrtića „Radost“ i osnovaca iz Osnovne škole „Mato Lovrak“. Bilo je to lijepo predblagdansko druženje. Knjižničarka Mirjana Pranjić pozdravila ih je u ime ravnateljice Biljane Dakić i ostalih djelatnika knjižnice.

-Rekla bih, da ste vi djeca naši mali anđeli koji unose radost u našu knjižnicu. Danas sa svojim pjesmama, recitacijama i igrokazima o Božiću, te radionicom u kojoj će te izrađivati božićni nakit. Želim vam čestit nadolazeći Božić, puno božjeg blagoslova, mira u srcu i ljubavi, jer ako imamo ljubavi u srcu za sebe i za druge tada imamo sve, imamo uspjeh, imamo sreću i sve ostalo – kazala je Mirjana Pranjić.

Osnovci su najprije pljeskom pozdravili djecu iz vrtića i tetu Brankicu koja ih je dovela u knjižnicu, a potom im u kratkom programu pokazali što su to zajedno sa svojom učiteljicom Željkom Trelin pripremili za Božić. Pjesmicama o Božiću i zimi i Djedu Božićnjaku

donijeli su danas na Dječji odjel Gradske knjižnice dio božićnog duha.

Related Post