UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA

835 0

NOVA GRADIŠKA, 18. studeni 2014. – Malonogometna i pikado ekipa Nove Gradiške je sudjelovala na III. međunarodnom turniru u malom nogometu koji je održano u Bosanskoj Gradiški 15. studenog 2014. godine.

 

Naime, to je bio treći turnir koji su organizirali domaćini odnosno Udruženje gluhih I nagluhih osoba Gradiška iz Bosanske Gradiške. Sudjelovali su ekipe iz Rijeke, Splita, Bosanske Gradiške, Banja LukEe( Vrbas A), Banja Luke (Vrbas B), Sarajeva, Jagodine i Nove Gradiške.

Malonogometna ekipa iz Nove Gradiška je osvojila II. mjesto. Po skupinama je imala osvojenih svih 6 bodova i u polufinalu pobijedila vrlo jaku ekipu iz Banja Luke “Vrbas”. U finalu je poražena od ekipe iz Sarajeva.

Uz mali nogomet smo imali i pikado natjecanje gdje su sudjelovali naši igrači te su osvojili tzv. “zlatnu sredinu” od 10 klubova. Zahvaljujemo se na domaćinima na organiziranom natjecanju.

Related Post

Pobjeda Mladosti u Lipiku

Autor - 22/08/2010 0
Nogometaši Mladosti jučer su načinili u Lipiku veliki korak k uspješnom startu u novo prvenstvo. Naime, nakon vrlo dobre, taktički smišljene i efikasne igre…