UDRUGA UMIROVLJENIKA NOVA GRADIŠKA

1316 0

Koncerte i svečane programe uz Dan Grada i blagdan naše Župe koji će se ovih predblagdanskih dana održavati u novogradiškom Domu kulture, otvorili su u petak 22.studenoga 2013. članovi Matice hrvatskih umirovljenika

grada Nova Gradiška i njihovi gosti – članovi KUD-a “Tkanica” iz Okučana.

 

Goste je u ime domaćina pozdravila predsjednica novogradiških umirovljenika dipl.ecc. VESNA VALENTA, a riječi podrške uputila im je zamjenica gradonačelnika Grada Nova Gradiška mr.sc. LJILJANA LUKAČEVIĆ.

 

– Hvala našim dragim gostima iz Okučana, hvala našim umirovljenicima. I vaš večerašnji koncert je zapravo poruka da je lijepo živjeti u ovom našem malom gradu, stoga hvala ovim dragim starim ljudima koji imaju mlado srce što postoje, što su sve ove godine radili, stvarali, odgajali djecu i ostavljaju ga nama na čuvanje. Pozivam i sve nas da se svi potrudimo da oni kvalitetno, zadovoljno, dostojanstveno i sretno žive u ovom našem gradu – istaknula je zamjenica gradonačelnika.

 

Novoj Gradiški u čast umirovljenici i njihovi gosti iz Okučana izveli su niz koreografija iz Slavonije, Makedonije, Banata, Podravine… i u veselom raspoloženju uputili rođendansku čestitku svome Gradu i svojim sugrađanima koji su se odazvali njihovu pozivu na koncert i blagdansko druženje.

Related Post