Uhvaćen diler koji je drogu prodavao na novogradiškom području

2657 0

Prilikom pretraživanja kuće pronađeno i oduzeto 145,9 grama opojne droge amfetamin i 2.5 grama marihuane, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom (digitalna vaga, laptop, mobitel i dr.).

NOVA GRADIŠKA, 12. srpnja 2019. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, operativnim radom na terenu, saznali su da 22-godišnjak neovlašteno nabavlja, posjeduje i prodaje opojnu drogu te su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom brodu, pretražili kuću i druge prostorije, koje koristi osumnjičeni (u jednom selu) u blizini Nove Gradiške.
Sumnje policijskih službenika su potvrđene, te je prilikom pretraživanja kuće pronađeno i oduzeto 145,9 grama opojne droge amfetamin i 2.5 grama marihuane, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom (digitalna vaga, laptop, mobitel i dr.).
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 22-godišnjak opojnu droga nabavljao izvan Županije brodsko-posavske, te prodavao uglavnom na novogradiškom području i okolici.
Policijski službenici protiv 22-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post