UHVAĆEN NA GRANICI: Iz Njemačke švercao obrasce za cijepljenje protiv Covid-19

816 0

SLAVONSKI BROD – U petak (15. travnja), oko 12 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su kontrolirali osobni automobil, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Izvršenim pregledom osobnog automobila, u suradnji s djelatnicima Carine, pronađeno je više obrazaca za cijepljenje protiv bolesti Covid-19, bez podataka o osobi koja je cijepljena, a koji sadrže potpis i faksimil doktora.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila da je 25-godišnjak, na području Republike Njemačke nabavio obrasce, a koji bi se upotrijebili s ciljem ulaska u Republiku Hrvatsku.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Related Post

LJEPOTA KONJA I TRADICIJE

Autor - 02/09/2014 0
SLAVONSKI KOBAŠ 31. kolovoza 2014. – Tradicionalna manifestacija Razigrani lipicanci pod bajerom na Savi u Slavonskom Kobašu održana je u…