Uklanja se ruglo – garaže i nadstrešnice na Urijama

3055 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 26. ožujka 2018. – Manjim ili većim zahvatima u prostoru Nova Gradiška posljednjih godina mijenja izgled i vizure. Gradi se i obnavlja komunalna i društvena infrastruktura na zadovoljstvo građana koji, kao što je i ovaj slučaj u naselju Urije, upozoravaju na manjkavosti i nedostatke koje treba otkloniti. Građani su, naime, upozorili na improvizirane garaže i nadstrešnice prema ulici Slavonskih graničara pa smo pitali gradonačelnika Vinka Grgića da li se po tom pitanju nešto poduzima.

-Građevinska inspektorica izašla je na teren i poduzima mjere iz svoje nadležnosti. Napravili smo projekt za uređenje tog dijela. Čekamo da se završi kružni tok kod Kauflanda i krećemo s rekonstrukcijom i radovima u tom dijelu naselja. Radovi obuhvaćaju izgradnju nove ceste koja je sada makadamska, obnovu uske ceste iza Konzuma, a novi asfalt i uređena parkirališta izgradit će se uz stambenu zgradu 18 do kioska Tiska.

Napravit ćemo ono što smo prošle godine napravili ispred zgrada 14. 15. i 16. Radovi će se obaviti u sklopu djelatnosti Eko-konga – kaže gradonačelnik Vinko Grgić.

 

Related Post

Mandarine za studente

Autor - 05/12/2017 0
SLAVONSKI BROD -Već tradicionalni slatki poklon Iz Dubrovačko neretvanske županije stigao je 1. prosinca 2017. godine studentima Brodsko-posavske županije. Donaciju…