UNAPREĐUJU UVJETE ŽIVOTA: Nastavljena izgradnja komunalne i društvene infrastrukture u Općini Dragalić

4288 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić

DRAGALIĆ, 20. kolovoza 2020. – Kako doznajemo od načelnika Zvonimira Karlika u 2020. godini nastavljena je realizacija značajnih projekata na izgradnji komunalne i društvene infrastrukture i stvaranju boljih uvjeta za život stanovništva.

Najznačajniji je izgradnja dječjeg vrtića u Dragaliću u vrijednosti većoj od 4 milijuna kuna. Njegova izgradnja obilježit će 2020. godinu u Općini Dragalić. Radovi se na zadovoljstvo roditelja i djece privode kraju. Zadovoljna su djeca u Mašiću jer su dobili dječje igralište za druženje sa brojnim rekvizitima za igru.

Nakon Donjih Bogićevaca, zahvaljujući Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU nastavljeni su radovi 5.faze vodoopskrbe naselja Poljane što je preduvjet za prve kućne priključke.

U naselju Gorice na mjesnom groblju završena je izgradnja mrtvačnice započeta prošle godine.

Zadovoljni ove godine mogu biti i vatrogasci jer se postavljena nova vrata na garaže u vatrogasnom domu.

Related Post

Autor - 22/08/2019 0
REŠETARI, 22. kolovoza 2019. – Pod pokroviteljstvom Općine Rešetari i NK Budućnost Rešetari održat će se u Rešetarima 23.08. i…

8. MART

Autor - 08/03/2012 0
Međunarodni dan žena obilježava se 8. ožujka svake godine. Tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog…