UOBIČAJEN POLICIJSKI TJEDAN – Krađe, narušavanje javnog reda i požari

859 0

NOVA GRADIŠKA/OKUČANI, 29. ožujak 2011. – Na

području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 21. do 28. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela od kojih je pet protiv imovine (četiri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari), te dva kaznena djela protiv javnog reda (nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodile su se ukupno četiri prometne nesreće od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

 

Policijski službenici su unazad tjedan dana intervenirali u tri slučaja zbog povreda odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv svih prekršitelja su podnijeli odgovarajuće optužne prijedloge.

 

Od ostalih događaja prošli tjedan bilježe se tri požara bez štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba, te jedan slučaj pronalaska ubojitih sredstava, koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.

 

Na području Policijske postaje Okučani u razdoblju od 21. do 28. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno četiri kaznena djela, od kojih tri protiv imovine (dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo krađe), te jedno kazneno djelo protiv pravosuđa (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude).

 

Na okučanskom području policijski službenici su u dva slučaja intervenirali i to zbog povrede odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je evidentiran jedan prekršaj iz Zakona o strancima.

 

Od ostalih događaja bilježe se tri požara i to bez štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Related Post