USPJEŠNI OKUČANSKI I NOVOGRADIŠKI POLICAJCI : Otkrili izradu oružja i šumokradicu, pronašli kradljivce automobila

1398 0

NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (1. lipnja), dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Pritom je utvrđeno, da je 52-godišnjak sa područja općine Cernik, neovlašteno izradio i posjedovao oružje. Naime, prepravio je zračnu pušku u malokalibarsku. Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose kaznenu prijavu mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu.

OKUČANI – Jučer (1. lipnja), policijski službenici Policijske postaje Okučani, proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom sa područja općine Gornji Bogićevci, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Utvrđeno je, da su osumnjičeni dana 4./5. ožujka, u Okučanima, otuđili osobni automobil Passat, kojeg je vlasnik ostavio otključanog sa ključem i osobnim stvarima u unutrašnjosti vozila. Dana 7. ožujka, policijski službenici IV Policijske postaje Zagreb, pronašli su otuđeno vozilo u Zagrebu, koje je vraćeno vlasniku. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka i 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

REŠETARI – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, jučer, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, za krađu drva osumnjičili su 35-godišnjaka. Potvrđeno je, da je osumnjičeni tijekom travnja i svibnja iz šume na području općine Rešetari posjekao nekoliko desetaka raznih stabala, koje je izrezao, izvezao iz šume te potom prodao, a Šumariji Nova Gradiška pričinio štetu od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post