VATROGASCI U AKCIJI: Gorjeli sala za vjenčavanja i obiteljska kuća

798 0

SLAVONSKI BROD, 20. travnja 2020. – Dana 19. travnja, u 6.30 sati, u Vrpolju je došlo do požara na obiteljskoj kući u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je požar nastao zbog neispravnosti električnih instalacija. U cijelosti je izgorjela krovna konstrukcija i potkrovlje, te prostorija u prizemlju. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrpolje i Čajkovci. Policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, sinoć, oko 20 sati, zaprimljena je dojava da je, u Slavonskom Brodu (Sjeverna vezna cesta), došlo do požara na zgradi u kojoj se uglavnom održavaju svatovske svečanosti. Policijski službenici su odmah izašli na mjesto događaja radi osiguranja požarišta. Također su odmah intervenirali i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su iza 23 sata lokalizirali požar. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Nastavlja se daljnji rad i očevid policijskih službenika te inspektora zaštite o požara, kojim će se utvrditi bitne činjenice i okolnosti u vezi požara.

Related Post

UČINKOVITA POLICIJA

Autor - 15/06/2016 0
Policija je razbojniku oduzela pištolj sa streljivom koje je neovlašteno posjedovao, lovački nož, otuđeni novac i mobitele