Virtualni memorijalni kup „GORAN TRUPINA“ održava se od 20. do 27. svibnja

1760 0

NOVA GRADIŠKA, 11.  svibnja 2020. – Pandemija  koronovarisu promijenila je  život, zaustavila brojna događanja,  manifestacije i druga okupljanja ljudi. Pronašli su se, međutim drugi, virtualni načini  komuniciranja i druženja. Ove godine  će  tako XI. Memorijalni kup „GORAN TRUPINA“  po prvi put  virtualno  okupiti  dobrovoljna vatrogasna društva, pa   neće, unatoč korponavirusu,  izostati   sjećanje vatrogasaca na svog  rano preminulog  prijatelja Gorana Trupinu. DVD Nova Gradiška o tome  obavještava dobrovoljna vatrogasna društva.

 

Poštovani vatrogasci, vatrogaskinjevatrogasna mladeži i djeco,

Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Gradiška poziva Vas na XI. Memorijalni kup „GORAN TRUPINA“ i I. Virtualni memorijalni kup „GORAN TRUPINA“ koji će se održati 20.-27. svibnja 2020. godine.

Ovo vatrogasno natjecanje izvodi se prema Pravilniku HVZ-a bez štafetne utrke i to po sljedećim kategorijama :

  • PODMLADAK (od 6 do 12 godina, muška i ženska)
  • MLADEŽ (od 12 do 16 godina, muška i ženska).

 

PROGRAM I NAČIN ODRŽAVANJA MEMORIJALA:

Sve prijavljene ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava nakon odrađenih vježbi snimke će poslati na:

Prijavom na virtualno uključivanje DVD-a u Memorijalni kup pristajete na objavu snimke u medijima radi objave vijesti o održavanju natjecanja i u svrhu promoviranja rada dobrovoljnih vatrogasnih društava. Snimke ekipa bit će objavljene pod imenom DVD-a za koji su se prijavili.

Ekipama koje budu sudjelovale na memorijalnom kupu, u znak zahvale, DVD Nova Gradiška elektronskim putem poslat će zahvalnice za sudjelovanje, bez proglašenja rezultata, iznimno za najuspješniju ekipu mladeži koja će dobiti prijelazni pehar Memorijala.

 

Prijave na I. Virtualni memorijal kup „Goran Trupina“ možete poslati najkasnije do

  1. svibnja 2020. na e-mail adresu dvd.nova.gradiska@gmail.com, na stranicama Vatroneta ili telefonom na 091/509-38-28 predsjednica Ivana Trupina, 091/363-38-60 (VPN) dopredsjednik Antun Tot. Kotizacija se ne naplaćuje.

 

Nadamo se da ćete se odazvati na naš Memorijal i svojim angažmanom uveličati sjećanje na našeg prerano preminulog prijatelja Gorana.

Srdačan vatrogasni pozdrav, „Vatru gasi, brata spasi“!

S poštovanjem, predsjednica DVD-a Nova Gradiška Ivana Trupina.

Related Post