ZA ZDRAVIJU PREHRANU OSNOVACA:  OŠ „Vladimir Nazor“ postala Kauflandova  škola voća i povrća

1587 0

ADŽAMOVCI –  Osnovna škola „Vladimir Nazor“ iz Adžamovaca  nalazi se među 38 osnovnih škola kojima će svježe voće i povrće  donirati Trgovački lanac Kaufland za cijelu školsku godinu 2018./2019.  Postala je tako partnerska Kaufland škola Voća i Povrća.

     Od 18. travnja do 18. svibnja 2018.  godine Kaufland je putem natjecanja tražio  partnerske škole kojima ćemo tijekom školske godine 2018./2019 svaki tjedan donirati svježe voće i povrće. 

    Javili su se i osnovci iz Adžamovaca  koji su svojim ekosavjetima i kreativnim prikazima  u jakoj konkurenciji osnovnih škola iz cijele Hrvatske  izborili donacije svježeg voća i povrća pa će tijekom sljedeće školske godine imati dodatni zdravi obrok za svoje učenike koje će im osigurati  kauflandova poslovnica u Novoj Gradiški.

  Cijelu  sljedeću školsku godinu (2018./2019.) utorkom  će pripremiti svježe voće i povrće prema unaprijed dostavljenom rasporedu. Škole trebaju osigurati prijevoz voća i povrća iz partnerske poslovnice u Novoj Gradiški  u školu. Količine voća i povrća računaju se prema broju učenika prijavljenom u natjecanju.

  

 


 


.

Related Post