Završena energetska obnova zgrade Doma kulture

1034 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 8. studeni 2019. – Završena je energetska obnova zgrade Doma kulture, jer su građevinci došli do faze čišćenja i dotjeravanja okoliša. Dodajmo da je nakon uređenja dvorane, Pučko otvoreno učilište izvelo i radove na unutarnjem uređenju. Nova Gradiška je tako dobila još jednu primjereno uređenu građevinu koja će doprinijeti već zavidnom izgledu grada. Očekuje se i završetak radova na zgradi „Starog suda“, a u planu za narednu godinu je i energetska obnova drugih zgrada u vlasništvu Grada.
-Nakon što je smo završila energetsku obnovu vrtića i Doma kulture cilj nam je da do 2021. godine sve zgrade u vlasništvu garda budu energetski obnovljene. Zbog toga smo već napravili projektnu dokumentaciju za energetsku obnovu Remonta, Društvenog doma i Prekršajnog suda. Zajedno sa Brodsko-posavskom županijom i Ministarstvom unutarnjih poslova sudjelujemo na obnovi zgrade Policije. Te ćemo projekte do kraja ove godine kandidirati, očekujemo njihov prolazak i potporu od oko 60 posto sredstava. U 2020. i 2021. godini sve zgrade u vlasništvu grada trebale bi niti obnovljene – kaže gradonačelnik Vinko Grgić.

Related Post

DEBATA

Autor - 01/04/2014 0
28. ožujka 2014. godine, u amfiteatru Tehničke škole, Slavonski Brod,održana je debata „Hrvatski poduzetnici konkurentni su na EU tržištu“.