Župan Danijel Marušić posjetio neke od osnovnih škola i darivao prvašiće

548 0

Autor bpz.hr


SLAVONSKI BROD – U svim školama na području Brodsko-posavske županije 4. rujna započela nova nastavna godina. Po prvi puta u školske klupe u školskoj godini 2023./2024. sjelo je 1183 prvašića, odnosno 79 prvašića više nego prošle školske godine. Prvi dan škole uvijek sa sobom nosi pregršt uzbuđenja kako za učenike i roditelje tako i za učitelje.

Župan dr.sc. Danijel Marušić, već tradicionalno, prvoga dana nastave posjećuje  neke od škola s područja Brodsko-posavske županije kako bi prvašićima poželio uspješan početak školovanja. 

U pratnji privremene pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu gđe. Anice Vukašinović, te u suradnji s “Radio Slavonijom”,  župan dr.sc. Danijel Marušić posjetio je Osnovne škole Okučani,   „Sibinjskih žrtava“ u Sibinju i  „Ivan Filipović“ u Velikoj Kopanici gdje su ih dočekali ravnateljica Ivana Mijatović (Okučani) i ravnatelji Josip Šišmanović (Sibinj) te Željko Flidr (Velika Kopanica)   u nazočnosti  općinskih načelnika Ace Vidakovića, Josipa Pavića i Ivana Meteša. 

Nakon prigodnih priredbi koje su učenici zajedno s nastavnicima upriličili kako bi obilježili povratak u školske klupe, župan dr.sc. Danijel Marušić prvašiće je darivao i prigodnim poklonima koje je priredila Radio Slavonija.

Svim prvašićima, a i svim ostalim učenicima želimo sretan prvi dan škole, da im škola ostane u zaista lijepom sjećanju, da usvoje nova znanja, ali da ne zaborave na igru. Puno sreće želimo i svim djelatnicima škola, a naravno i roditeljima.

Related Post

ŽUPAN U BRISELU

Autor - 04/04/2014 0
SLAVONSKI BROD, 4. travnja 2014. – Od 2 travnja, u Briselu se održava 106. plenarno zasjedanje odbora regija na kojem…