2,23 PROMILA: Alkoholizirani 38-godišnjak pobjegao s mjesta prometne nesreće

868 0

Foto Jakša Samardžić, Ilustracija

 

SLAVONSKI BROD, 18.  veljače 2022. –  Na kolniku ŽC 4218, u blizini mjesta Gundinci, jučer oko 20.30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, nakon koje je vozač napustio mjesto događaja.

Operativnim radom, policijski službenici su ubrzo pronašli počinitelja, te su očevidom utvrdili da je 38-godišnjak upravljao osobnim automobilom i prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom kojim je, iz suprotnog smjera, upravljala 20-godišnjakinja, lijevim osvrtnim zrcalom udario u automobil. Nakon prometne nesreće, 38-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da oštećenoj vlasnici nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je izazvao prometnu nesreću niti je popunio i potpisao europsko izvješće. Izvršenim alkotestiranjem, u organizmu 38-godišnjaka je očitana koncentracija alkohola od 2,23 g/kg alkohola u krvi.

Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

Novogradiški umjetnici-ponos grada

Autor - 05/10/2017 0
SEVNICA – Brežuljci, crkve, utvrde, vinogradi, vinoteke, bogate kulturno-povijesne znamenosti – sve je to dio općine Sevnice, u Sloveniji. Oduševljeni…