2,7 PROMILA: Još jedno besplatno noćenje u novogradiškoj policijskoj postaji

657 0

NOVA GRADIŠKA, 16. srpnja 2019. – Jučer (15. srpnja), oko 19.30 sati, u Novoj Gradiški, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil novogradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji vozač.
Policajci su alko-testom vozaču utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,7 promila te da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje vozilom „B“ kategorije“.
Nesavjesni vozač je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja, a policajci protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
Također jučer (15. srpnja), oko 20.30 sati, u Brodskom Stupniku, prilikom nadzora prometa, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 34-godišnji vozač.
Policajci su vozaču alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,23 promila te da vozilom upravlja bez vozačke dozvole. Vozač je zadržan u policijskoj postaji do otriježnjenja, a policajci protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

ŽUPANIJA

Autor - 29/02/2012 0
SLAVONSKI BROD, 29.veljače 2012. – U cilju zajedničkog poslovnog nastupanja u projektima proizvodnje i plasmana proizvoda na tržište u utorak…