300 NOVIH RADNIKA U SL. BRODU?

916 0

SLAVONSKI BROD 21.03.2013.„City Colosseum“, atraktivan je naziv novog mega trgovačkog centra, najvećega u ovom dijelu Hrvatske, koji će se prema informacijama sa jučerašnje press konferencije otvoriti 11. travnja.

Na spomenutoj pressici vlasnici, investitori i projektant Novogradiščanin Vinko Grgić prezentiralui su „sedmoj sili“ u kojoj se fazi radova ovaj dugo iščekivani trgovački kompleks trenutno nalazi. Kao što vidimo po slikama puno toga još treba napraviti, ali uglavnom se radi o završnim radovima. Kako ističu investitori City Colloseum namjenjen je žiteljima Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i okolnim županijama, a i stanovnicima obližnje BiH od koje nas dijeli samo most i rijeka Sava. Tako da će ovaj shopping centar biti zanimljiva destinacija za više od 465.000 stanovnika regije.

Projekt shopping centra vrijedan je 50 mil. eura, dok ukupna vrijednost shopping parka iznosi oko 80 mil. eura. Shopping centar City Colosseum sastoji se od ukupne površine od 50.000 m2 (GBA) od čega 23.176 m2 čine prostori za najam. isti će imati tri razine, uključujući podzemnu garažu sa 410 parkirnih mjesta i vanjski parking sa 600 mjesta.

Ponudu City Colosseuma zaokružit će brojni trgovački i robni brandovi, ugostiteljski objekti, uključujući i Mcdonalds restoran, te, ono vjerovatno najiščekivanije, CineStar multplex kino dvorane.

Dobra vijest je i ta da će se u Sl. Brodu usprkos recesiji i teškom gospodarskom stanju u državi i u županiji otvoriti očekivanih 300-tinjak novih radnih mjesta.

Svečano otvorenje City Colosseuma uz pregršt popratne zabave najavljeno je 11. travnja. Stoga ne propustite posjetiti Sl. Brod taj dan.

Novogradiščanke i Novogradiščani, vi koji možete, potrošite koju kunu, pogledajte film, počastite se fast foodom, kupite badić za predstojeće ljeto i molite se da i nas napokon, nakon svih obećanja vodstva grada, ne zaobiđe ovakva investicija, pa makar se radilo o još jednom trgovačkom centru.

tekst i foto: d. ivanković

Projektant ing. Vinko Grgić i njegov kolega ing. Matko Romić

 

 

Related Post