BIRA SE KRALJICA JADRANA 2019. ! -Kraljice Jadrana okupirale otok Rab

3866 0

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na prekrasnom otoku Rabu, za finalni izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. koji će se održati u nedjelju16.06.2019. na glavnom trgu otoka Raba,trgu Svetog Kristofora, s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelji koje samo možete poželjeti- Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba, salon ljepote MEISIE, Sherri Hill, Kraš, te najstarija i najnagrađivanija vinarija Iločki Podrumi koja je proizvela vrhunsko vino i pjenušac pod nazivom„Kraljica Hrvatske“.

Kroz program će nas voditi poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak te prekrasna mlada voditeljica u usponu Elena Jung.

     Djevojke će prošetati pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“ ekskluzivnog salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima najpoznatijeg domaćeg brenda RIVAGE LINE. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Sherri Hill“– ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te strechingfooting u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba. Ljepote otoka djevojke će istražiti vožnjom brodom Sardina.

O zdravlju i ljepoti naših natjecateljica brine se Salon ljepote MEISIE.

Nagradni fond:  Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja.

Kraljica Jadrana 2019.– poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 20.000,00kn,poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša, poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade.

I Princeza – poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00kn, poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša,poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade

II Princeza– poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00kn, poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša, poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade.

Na izboru Kraljice Jadrana 2019.gosti će uživati u glazbenom nastupu neponovljive grupe „Colonia“ te plesne skupine Megablast.

Za divne frizure finalistica i voditelja pobrinut će se frizerka Franciska.Za zvjezdani Look zaslužan je„IBEAUTY“Ive Berišić iz Rijeke sa najnovijim stilovima šminkanja.

U Lounge baru „Royal “ održati će se party dobrodošlice kao i službeni afterparty,na kojem će  se novoizabrana Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti te prerezati Rapsku tortu slastičarnice Vilma Slastice.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen ofthe World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

O daljnjem protokolu biti ćete obaviješteni na vrijeme kao i o svim zbivanjima.Nadamo se da prepoznajete naša nastojanja u cilju prezentacije ljepote Jadrana pa tako i ljepote naših djevojaka.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2019. po rednim brojevima:

 1. Nadina Spahić
 2. Marijana Bjelopera
 3. Božica Klak
 4. Samanta Mulić
 5. Maja Lončarević
 6. Petra Meglaj
 7. Martina Dovođa
 8. Tanja Žanić
 9. Kanita Hajder
 10. Michelle Salome Kursar
 11. Nina Matošović
 12. Lara Ivezić

Related Post