ADVENT U NAŠEM GRADU

712 0

NOVA GRADIŠKA, 20. prosinac 2014. – Sigurno niste požalili ako ste došli, a nećete ni požaliti ako danas do 21 sat dođete u Društveni dom, kada počinje zabavna večer uz Gradsku glazbi i prijatelje.

Završna je to priredba Adventa u našem gradu, tradicionalne manifestacije, koja uz brojne kulturno i zabavne sadržaje za djecu i odrasle, okuplja opća poljoprivredna gospodarstva, male poduzetnike, udruge i društva koja se bave proizvodnjom autohtonih i sa svojim proizvodima izlaze u javnost i traže kupce.

Možete samo razgledati, nešto kupiti ali i dobiti ideju kako da se i sami, uz znanja i umijeća koja imate, upustite u proizvodnju koja odiše domaćim ambijentom, zavičajem, okusom i mirisom.

Stoga treba istaknuti, kao hvale vrijedne, aktivnosti koje organizira Turistička zajednica Nova Gradiška, potičući takvu proizvodnju i okupljajući male gospodarstvenike na raznim manifestacijama tijekom godine. Koliko interesa oni imaju potvrdio je i ovogodišnji Advent u našem gradu i njihovi štandovi koji su ispunili Društveni dom.

Related Post

OBNOVA ŠKOLA

Autor - 04/05/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 4. svibanj 2012. – I ove se godine nastavlja sustavno unapređivanje uvjeta školovanja u osnovnim i srednjim školama…

Uspijeh mažoretkinja

Autor - 04/10/2011 0
NOVA GRADIŠKA 4. listopad 2011. – Na 15. europskom prvenstvu u mažoret plesu koje se održavalo od 3. rujna do…

DOM HRVATSKIH BRANITELJA

Autor - 30/04/2015 0
Grad Nova Gradiška je primjer koji bi i drugi gradovi i županije trebali slijediti, da braniteljima osiguraju takav dom gdje…