Antonija Kraljić se zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su dali novčanu potporu za liječenje

468 0

Autor Franjo Samardžić

Sa željama za ozdravljenje Antoniju su posebno prije nekoliko dana obradovali učenici i učiteljice iz Područne škole Dolina koji su došli kupiti njene snjegoviće i poželjeti joj ugodne blagdane i ozdravljenje

NOVA GRADIŠKA, 22. prosinac 2018. – U očekivanju odlaska u svjetski poznatu Kliniku za neurokirurgiju Sveučilišta u Tübingenu, gdje će dubinski CT napraviti tim pod vodstvom prof. dr. med. Martina Schuhmanna našu teško oboljelu sugrađanku Antoniju Kraljić jučer i danas sreli smo u Društvenom domu na manifestaciji Advent u našem gradu. Antonija sa bratom i majkom prodaje snjegoviće koje je sa prijateljima izradila i nastavlja prikupljati novac potreban za liječenje.

Iako teško oboljela, neumorna je i vedra u borbi protiv tumora i traženju puta do izlječenja. Posljednjih dana u gradu je bilo više humanitarnih akcija na kojima se prikupljao novac za odlazak u Njemačku.

Antonija se od srca zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su dali novčanu potporu za liječenje, ali su joj uz obitelj i svakodnevna potpora do ozdravljenja.

Sa željama za ozdravljenje Antoniju su posebno prije nekoliko dana obradovali učenici i učiteljice iz Područne škole Dolina, koja je u sastavu OŠ „Ljudevit Gaj“. Došli su kupiti njene snjegoviće i poželjeti joj ugodne blagdane i ozdravljenje.

Related Post