NOVE POJEDINOSTI: U prikolici kamiona na A3 kod S.P. Sela pronađen mrtav muškarac

702 0

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su preuzeli drugog stranca radi utvrđivanja okolnosti u vezi njihovog nezakonitog prelaska državne granice

Foto Policija brodsko-posavska, Ilustracija

 

SLAVONSKI BROD, 20, lipnja 2023. – Jučer u 16:50 sati Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu da je na odmorištu Staro Petrovo Selo A3, u teretnom automobilu srbijanskih registracijskih oznaka u tovarnom prostoru, vozač zatekao dvije osobe (strani državljani), od kojih jedan muškarac nije davao znakove života.

Obavljenim očevidom i provedenim mjerama i radnjama utvrđeno je da je 48-godišnji vozač kamiona, srbijanski državljanin, na navedenom odmorištu koristio stanku, te je oko 16:50 sati primijetio da se netko nalazi u tovarnom prostoru prikolice. Nakon što je otvorio prikolicu uočio je dvije osobe afroazijskog porijekla, od kojih jedan muškarac nije davao znakove života. Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć, koji su nakon pokušaja reanimacije konstatirali smrt muškarca.

Naložena je medicinska obdukcija radi određivanja točnog uzroka smrti.

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su preuzeli drugog stranca radi utvrđivanja okolnosti u vezi njihovog nezakonitog prelaska državne granice.

 -Kontinuirano upozoravamo i ukazujemo na opasnosti nezakonitih prelazaka državne granice – nezakoniti prelasci državne granice vrlo su rizični, kao što se može vidjeti iz ovog slučaja. Stoga apeliramo na osobe koje pokušavaju nezakonito ući u Republiku Hrvatsku da to ne čine, jer tako dovode u opasnost svoj život i zdravlje, kao i živote i zdravlje članova svoje obitelji-upozorava  Policija brodsko-posavska. 

Related Post