PLAĆA EU: Načelni zlatko Aga potpisao ugovor za izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 7,5 milijuna kuna

214 0

ZAGREB/REŠETARI – U petak 21. prosinca 2018. načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga u Hotelu Sheraton u Zagrebu potpisao je ugovora za izgradnju novog dječjeg vrtića u Rešetarima.

Načelnik Aga potpisao je ugovor o financiranju EU sredstvima za Sektor dječjih vrtića, tip operacije 7.4.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu u provedbi Mjere 7. „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnom području iz Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020.

Po potpisu Ugovora svih posredničkih tijela Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, započet će proces javne nabave, ugovaranja izgradnje s izvoditeljem radova. Izgradnja novog dječjeg vrtića vrijednog 7,5 milijuna kuna se u cijelosti financira sredstvima EU.

Zaista lijep poklon općini Rešetari i djeci Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Rešetarima. (Općina Rešetari)

Related Post

BIL ME NANO U KUPINU DALA

Autor - 15/10/2012 0
S ciljem očuvnanja tradicijske baštine i njene promidžbe u subotu je u dvorani Zelengaj u Velikoj Kopanici održala Šokačka zabava…