MARIJAN ŠAPINA: Odgovorno provođenje mjera zaštite razlog je zašto na području Nove Gradiške nije bilo oboljelih od koronavirusa

1218 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. travnja 2020. – Kako doznajemo od Marijana Šapine, ravnatelja Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar uspješno se, na temelju uputa Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i Stožera Civilne zaštite BPŽ, provode mjere zaštite od koronavirusa, a uvedene su i posebne zaštitne mjere za zaposlenike i sve koji trebaju zdravstvene usluge.
Posao se obavlja po utvrđenim pravilima i do sada nije bilo problema. Primaju se samo hitni slučajevi, a pacijenti kontakte obavljaju na brojeve telefona svog izabranog liječnika.

Rade dvije izdvojene ordinacije.
Izdvojena ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost od koronavirusa nalazi se u Relkovićevoj ulici 7 (dvorište), a radi u vremenu od 0 do 24 sata. Upiti i informacije mogu se dobiti na tel: 098 340 525, ili osobno doći uz posebnu pozornost na REŽIM ULASKA.
Izdvojena ordinacija dentalne medicine se nalazi u Gajevoj ulici 26 i radi u vremenu od 7 do 22 sata. Pacijenti koji zbog hitnog stanja trebaju stomatološku pomoć prije nogo dođu u ambulantu moraju nazvati na telefon 333-103.
Marijan Šapina, ravnatelj Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar zahvaljuje se zdravstvenim djelatnicima i građanima na iskazanoj odgovornosti u provođenju mjera zaštite i izražava zadovoljstvo što na području Nove Gradiške nije bilo oboljelih od koronavirusa.

Related Post