Asfaltira se Tric polje – županijska cesta Zapolje – Brđani 

1904 0

REŠETARI – Radovi asfaltiranja Tric polja- županijske ceste  Zapolje -Brđani  započeli su 5. listopada.  Radove izvodi tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o. iz Požege.

Nositelj projekta je Županijska uprava za ceste, a partner na projektu Općina Rešetari. Projekt se u potpunosti financira iz proračuna Brodsko – posavske županije. Uslugu projektantskog nadzora vrši MIG d.o.o. iz Slavonskog Broda.
Radi se o 1200 metara  pripreme uređenja i asfaltiranja ceste,  postavljanja rubnika na početni i završni dio ceste te uređenja ulaza u čestice, kao i odvodnih cestovnih kanala.


Pripremni radovi započeli su prije dva mjeseca, a  ako dozvole vremenske prilike do kraja tjedna se očekuje završetak asfaltiranja.

Načelnik Zlatko Aga obišao je radove te naglasio da na svu sreću i radost mještana, pogotovo naselja Brđana i Zapolja, ovo je zadnja neasfaltirana cesta na području Rešetara .Ovom prigodom se Općina Rešetari zahvaljuje na svakoj suradnji i pomoći Županiji što je višegodišnju želju, kako građana tako i općine kao i samog načelnika ove godine ispunjena i završena, te će mještani sada moći koristiti i ovu novoizgrađenu cestu. (Općina Rešetari) 

Related Post