Bang Bang: Band koji morate čuti uživo!

557 0

Svega par tjedana nakon službenog izlaska, odličnu promociju novog albuma MOL.2 priredio je sve zanimljiviji bend, Bang Bang

Vikend koji prethodi onom ljubavnom bio je rezerviran za poprilično energičan, ali opušten koncertni tulum. Za dojam koji još ne popušta zaslužni su gospoda i jedna dama, članovi benda koji u posljednjih godinu dana niže interesantne poteze i sve upečatljivije svirke. Bang Bang spada pod jedne od onih bendova koje, kad ih se jednom čuje uživo, ostaju u sjećanju. I sa svakim novim live nastupom, specifičnost glasa i izvedbe Lare Antić kao da iznova da tu jačinu svemu što u tom trenutku band publici donosi. Uz vrlo rockersku, no i pop-rock atmosferu, izvrsno povremeno ‘gostovanje’ Hrvoja Prskala kao vokala, čiji glas jednostavno hipnotizira, i Larinu prevladavajuću energiju, zapečatilo je ono što se dalo naslutiti u Tvornici kulture prije godinu dana, a potom i na InMusicu – Bang Bang je bend kojeg čekaju velike stvari. Bang Bang je, također, bend kojeg definitivno morate čuti uživo.

Promocija albuma nosila je simboličan naziv deMOLiranje, a sjajna i pomalo industrijska atmosfera kluba Katran dala je vjetar u leđa cijelom bendu pa su Ivan Havidić i Hrvoje Prskalo na gitari, basist Vedran Kovačić-Beli, bubnjar Damir Medić te klavijaturist Mihael Kurjančić, uz Laru kao pravu lidericu, čak pomalo neočekivano očarali publiku koja ih je više od sat vremena hipnotično slušala i gledala uz sve glasniju reakciju.

Večer su Bang Bang prošarali pjesmama s novog albuma, ali i onima starijeg datuma. Čini se da je tada svima postalo jasno kako je u sedam godina postojanja i svega dva albuma, ovaj bend ostavio itekako zanimljiv trag. Bilo da se radilo o pop hitu ‘Negdje na cesti’, dinamičnoj ‘Imam’, zaraznoj ‘Papar i sol’, upečatljivoj ‘Kako stoje stvari’, moćnoj ‘Pismo’, ili najnovijoj pjesmi, aktualnom singlu ‘Sebi dovoljni’, izvrsno popunjen Katran reagirao je složno i odlično, od pjevanja uglas, do spontanih aplauza, istinskih osmjeha i plesnih pokreta.

MOL.2 je, dakle, uspješno lansiran, a što se tiče Bang Banga, čeka se sljedeći potez pištoljem.

Related Post