BERNY & TAZ SOLDO

1538 0

Pjesma “Udala se nikad’ nije” od dvojca “Berny & Taz Soldo” stvorila je nove zvjezde Hrvatske glazbene pozornice, od njenog izlaska gotovo nema grada koji ovaj dvojac nije obišao nastupajući u prepunim disco clubovima.

Taj veliki potencijal prepoznali su i Saša Matić te Haris Džinović te su protekle subote na svoj veliki koncert u Areni Varaždin kao goste pozvali upravo Bernya i Taza Soldu. S obzirom da su se imena gostiju držala u tajnosti do samoga koncerta veliko je iznenađenje da je cijela Arena Varaždin u glas pjevala sve pjesme dvojca “Berny & Taz Soldo” što dokazalo da je Hrvatskoj publici falio jedan novi glazbeni projekt kao što je spomenuti dvojac.

 

U ovim trenutcima Berny & Taz Soldo u studiju završavaju svoj novi singl, čija će tv premijera biti u KC DRAŽEN PETROVIĆ 16.11. na Humanitarnom koncertu “Pjesmom za Palčiće” (HRT1 Uživo 20:00h). Za isti singl ovih dana dvojac će snimiti i video spot na atraktivnim lokacijama Stuttgarta (Njemačka).

Related Post

KONCERT PARNOG VALJKA

Autor - 23/03/2012 0
„Smo nas pozovite, dolazimo i iduće godine“ – bile su riječi Akija Rahimovskog nakon spektakularnog koncerta kojega je grupa „Parni…