BESPLATNO NOĆENJE DO OTREŽNJENJA: Jedan vozač u Kovačevcu napuhao 2.88, drugi u Prvči 1.86 promila

447 0

Plavci upozoravaju: Ne dopustite da se dogodi tragedija vama ili drugima, te poštujte prometna pravila!

NOVA GRADIŠKA, 8. kolovoza 2018. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer i noćas su kod dvojice vozača očitali visoke koncentracije alkohola u organizmu, zadržavši ih na otriježnjenju.

U Kovačevcu, jučer, oko 16.20 sati, zaustavljen je vozač (60-godišnjak) osobnog automobila požeških registracijskih oznaka, koji je upravljao vozilom pod zabranom. Policija je u njegovu organizmu očitala koncentraciju alkohola od 2.88 promila.

Drugi vozač (22-godišnjak), zaustavljen je noćas, oko ponoći, u Prvči, a u njegovu organizmu, bilo je 1.86 promila alkohola.

Policijski službenici su obojicu alkoholiziranih vozača zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njih podnose prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Policija apelira: Budite trijezni kada vozite, doprinesite tako vlastitoj sigurnosti i sigurnosti drugih u prometu. Ukoliko ste pili alkohol, prepustite upravljač vozila trijeznoj osobi. Ne dopustite da se dogodi tragedija vama ili drugima, te poštujte prometna pravila!

Related Post

NE MOGU VIŠE ČEKATI

Autor - 18/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – 500-njak građana je u nedjelju, 17. travnja poslalo poruku da im je dosta trovanja na prosvjedu protiv…

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 10/06/2016 0
SLAVONSKI BROD – 8. lipnja 2016. godine u prostorijama Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije potpisano je preostalih pet ugovora o produljenju…

PROGRAM PUMA

Autor - 05/02/2013 0
SLAVONSKI BROD, 5. veljače 2013. – Danas su župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić i zamjenik glavnog direktor Hrvatske udruge poslodavaca-a…