BESPLATNO

1234 0

ZAGREB – EU priručnik za samonauke plesne trenere izrađen u Hrvatskoj je dostupan svima besplatno za skinuti! U sklopu Erasmus projekta “Dance tools for inclusion” 35 mladih iz 11 država EU sastalo se u Zagrebu

kako bi napravili zajednički priručnik o raznim plesnim alatima. Cilj ovoga priručnika je inspirirati i educirati samonauke plesne trenere raznim metodama i pristupima plesnom treningu kako bi poboljšali svoj rad sa mladima.

 

Priručnik možete skinuti na sljedećem linku;

https://drive.google.com/open?id=0B7TRrMpJuYIwZmJ2WjYwSUE3dFk


Galeriju fotografija sa projekta možete naći na linku ispod
https://www.facebook.com/pg/urbanamladez/photos/?tab=album&album_id=1148420661874031

 

U priručniku možete naći razne teme poput timskog rada, metode učenja u par, improvizacija i metode improvizacije na treningu, kako strukturirati trening za početnike a kako za napredne plesače, priznavanja plesnih kompetencija, vježbe za sva godišta, koreografija i rad sa rekvizitima, nastupi na javnim mjestima i još mnogo toga. Priručnik je na engleskom jeziku te također sadrži i komentare polaznika projekta među kojima smo imali profesionalne plesače i plesne trenere.

 

Udruga Urbana mladež je hrvatska organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerskim organizacijama Gor (Slovenija), Associació Pirineus Creatius (Španjolska), Dom Kultury “Zacisze” w Dzielnicy Targówek m.st. Warszawy (Poljska) , Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni (Italija) , Obshtinski Mladejki dom (Bugarska), Asociacija Apkabink Europa (Latvija), HELLASFORUS (Grčka) , Asociatia Umanitara FAM (Rumunjska), Tmelník z.s. (Češka Republika), SYTEV (Slovačka).

 

Dance tools for inclusion je Erasmus plus projekt financiran od Europske Unije.

 

Slobodno podijelite priručnik sa prijateljima, kolegama i svima koji bi mogli biti zainteresirani za poboljšanje svog rada sa mladima kroz plesnu edukaciju.

Related Post