POLICIJSKA 24 SATA

419 0

Pronađen provalnik u kuću u Dragaliću

– SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Okučani dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Naime, policija sumnjiči 29-godišnjaka da je dana 16./17. listopada, na području općine Dragalić provalio u obiteljsku kuću i garažu iz kojih je otuđio TV plazmu, dalekozor, glazbenu liniju i ubodnu pilu, oštetivši vlasnicu za više tisuća kuna. Policijski službenici protiv osumnjičenika dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu.

 

UHVAĆENE ŠUMOKRADICE – Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod sumnjiče dvojicu 60-godišnjaka i 46-godišnjaka za tri kaznena djela krađe. Dana 6. listopada, trojica muškaraca su iz šume na području općine Oriovac i u dva slučaja na području općine Podcrkavlje, otuđili i odvezli više komada raznih stabala, odnosno više prostornih metara drva, vlasništvo Hrvatskih šuma. Policijski službenici su otuđena drva od osumnjičenika oduzeli i vratili vlasniku, a protiv osumnjičenika dostavljaju kaznene prijave općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

KAZNEMA PRIJAVA ZBOG REGISTARSKIH PLOČICA – Dana 6. listopada, oko 17.55 minuta, u Slavonskom Brodu, u Vukovarskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa utvrdili da 43-godišnjak upravlja osobnim automobilom Ford, na kojem su se nalazile ne pripadajuće registracijske pločice, kojima je važenje isteklo u prvom tromjesečju ove godine. Policijski službenici su registracijske pločice oduzeli, vozilo isključili iz prometa, a protiv osumnjičenog 43-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Related Post