KONOBAR SAM SEBE POKRAO

357 0

4. listopad 2012. – Dovršenim kriminalističkim

istraživanjem, policija je jučer, potvrdila sumnju da je 24-godišnjak, koji je 1. rujna prijavio krađu utrška iz ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu, u kojem je zaposlen, upravo on osobno otuđio utržak, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. U vezi kaznenog djela krađe, policija dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Na području policijske uprave, jučer je zabilježeno 10 kaznenih djela, od kojih je najviše (8) protiv imovine. Dogodile se tri (3) promete nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Evidentirana su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o oružju.

 

Sjekao i krao stabla

 

Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe. Pritom je utvrđeno, da je on u vremenu od lipnja do listopada, iz šume na području općine Sibinj, posjekao nekoliko desetaka raznih stabala, izrezao, odvezao i prodao, oštetivši 64-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija protiv 50-godišnjaka, uz zaprimljenu kaznenu prijavu od oštećenog dostavlja posebno izvješće državnom odvjetništvu.

 

U svađi nastradao automobil

 

Jučer, oko 14.25 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Zrinske i Gupčeve ulice, 52-godišnjak je narušavao javni red i mir, vikom i galamom. On je zbog nesuglasica u prometu riječima vrijeđao 28-godišnjaka i 54-godišnjaka. Pritom je nogom udario u prednja vrata osobnog automobila Renault, vlasništvo 28-godišnjaka. U vezi oštećenja vozila, policija je oštećenog upoznala da ima pravo pokrenuti kazneni progon sukladno odredbama Kaznenog zakona, te protiv 52-godišnjaka podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Oštrim predmetom oštetio automobil

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 23-godišnjakom, policija je utvrdila, da je on 28. rujna u poslijepodnevnim satima u Novoj Gradišci, na parkiralištu pored gradskog groblja, oštrim predmetom oštetio osobni automobil Ford, vlasništvo 66-godišnjaka. Policija je oštećenog upoznala s pravom podnošenja kaznenog progona, te dostavlja izviješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Pokrao kockarnicu

 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom utvrdili, da je on 15. rujna, u Slavonskom Brodu, u prostorijama kockarnice, razbio ekran aparata za igre na sreću, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policija je jučer, potvrdila sumnju da je 24-godišnjak, koji je 1. rujna prijavio krađu utrška iz ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu, u kojem je zaposlen, upravo on osobno otuđio utržak, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. U vezi kaznenog djela krađe, policija dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post