BICIKLISTI U PROMETU: Kriv i teško povrijeđen

954 0

SLAVONSKI BROD – Jučer, 31. kolovoza 2017. godine u 17,00 sati, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada 75-godišnji vozač bicikla, uključujući se u promet na raskrižju, unatoč postavljenom prometnom znaku „STOP -obvezno zaustavljanje“, nije prethodno propustio osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnji vozač, tako da je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u bicikl, uslijed čega je vozač bicikla zajedno s njim nabačen na prednje vjetrobransko staklo automobila, a nakon čega je zajedno s biciklom pao na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla, kojem je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača bicikla policija podnosi odgovarajući prekršajni nalog te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA VOZAČE

Autor - 22/10/2015 0
SLAVONSKI BROD, 22. listopad 2015. – U nedjelju, 25 listopada, počinje zimsko računanje vremena. Ljetno računanje vremena završava u tri…

VRIJEME SLAVONSKIH SVINJOKOLJA

Autor - 30/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 30. listopada. 2012. – Vrijeme je tradicionalnih “svinjokolja” stoga raste opasnost i od potencijalnog širenja trihineloze. Nastavljajući kontinuiranu…