BIZARNA PROMETNA SVATOVSKA NESREĆA

597 0

VELIKA KOPANICA – U subotu oko 19,40 sati na kolniku državne ceste kod mjesta Velika Kopanica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Osobnim automobilom na čelu jedne svadbene kolone vozila pod utjecajem alkohola (0,93 promila) upravljao je 23-godišnjak s područja Zagreba s kojim se na prednjem sjedištu vozio 31-godišnjak također s područja Zagreba. Kolona vozila kretala se kolnikom ceste od sjevera u smjeru juga. Mladić na mjestu suvozača koji je također bio pod utjecajem alkohola (1,48 promila) nije bio vezan sigurnosnim pojasom i prilikom kretanja vozila sjedio je na desnim vratima na kojima je bilo spušteno staklo na način da su mu noge bile u vozilu, a gornji dio tijela vani priliko čega je u rukama držao zastavu Republike Hrvatske kojom je mahao i naginjao se prema van. U jednom trenutku 31-godišnjak je iz automobila pao na kolnik.

Zbog zadobivenih ozljeda prilikom pada iz automobila liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su mu ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju. Policije će o ovoj prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće, a protiv vozača i suvozača odgovarajuće prekršajne sankcije, a za ovakva ponašanja u prometu neće imati razumijevanja.

 

foto: ilustracija

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 30/07/2014 0
SLAVONSKI BROD, 30. srpnja 2014. – Jučer oko 8,30 sati, na području općine Vrpolje, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, postupajući…

14 PROMETNIH NESREĆA

Autor - 27/12/2013 0
Na području policijske uprave, u vremenu od 24. do 27. prosinca, evidentirano je 21 kazneno djelo od kojih su najbrojnija…