Boćarski klub „DAN“

151 0

Dora Bašić prva, Darko Franciškovićtreći

– SLAVONSKI BROD – Boćarski klub „DAN“ za osobe s invaliditetom Slavonski Brod. U subotu 12. studenog u Puli je sudjelovao na 4. kolo završnice prvenstva Hrvatske u boćanju za s invaliditetom.

 

Domaćin natjecanja je bio BKOSIŽ „Istrijana“ Pula koji je tom prilikom obilježio desetu godina postojanja kluba.

 

Igrači iz Slavonskog Broda u kategoriji BC 2 (osobe s cerebralne paralize) Dora Bašić osvojila je prvo mjesto, Darko Francišković osvojio je treće mjesto. Dok je Danijela Uljatovski u kategoriji BC 4 (osobe s distrofija mišića) s najvećom konkurencijom završila na zadovoljavajućem deveto mjestu.

 

Od 21.-23. listopada u Poreču u organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Održano je državno prvenstvo u neparaolimpijskim sportovima u boćanju kategorije BC 5. Naša ekipa u sastavu Petar Pavlović, Vladimir Juras, Višnja Varoščić i Juro Marić osvojili su drugo mjesto.

 

Boćarski klub „DAN“ ZOSI S.B. je zadovoljan s postignutim uspjesima u ovoj sezoni. Još nas očekuje božićno natjecanje za mlade. Zahvaljuje trenericama Marici Leaković i Mariji Vuić, sucima Ivanu Biondi i Draganu Rončeviću, svim osobnim asistenticama i volonterima na pomoći.

 

Nadamo se još boljoj slijedećoj sezoni uz više prostora za treniranje. (Dora Bašić)

Related Post