BRUTALNO SPALJIVANJE U MALOJ – STRADALA OSOBA PO IMENU RADE (foto reportaža)

980 0

NOVA GRADIŠKA 9. ožujak 2011. – Javljamo tragičnu vijest. Jučer se u Maloj dogodilo spaljivanje u kojemu je jedna osoba zadobila opekotine opasne po život. Jedino što se trenutno zna o žrtvi je to da je riječ o muškarcu u pedesetima i da se zove Rade, a prezimenu mu se gubi svaki trag. Mjerodavni organi su izvršili očevid te se čeka službeno priopćenje za

javnost. Događaj se zbio kada je svečana pokladna povorka krenula, kako kažu očevici, od Doma u Maloj prema jugu.  Ekskluzivno doznajemo da su za taj nemili čin odgovorne frakcije iz Udruge „Malčanske mačkare“ i paramilitantne postrojbe DŠR „Tomislav“ iz Male. Također sa terena neslužbeno doznajemo da iza svega stoji jedna velika organizacija, a pretpostavlja se da je riječ o Turističkoj zajednici Nove Gradiške.

Neki izvori tvrde da zapovijedni lanac seže od samog vrha, pa se nagađa da je nalogodavac spaljivanja sam pokladni gradonačelnik Nove Gradiške Stjepan Pereglin.

Tko je Rade, nadamo se da ćemo odgovore dobiti ubrzo.

O detaljima istrage obavještavat ćemo vas poslije.

 

Naš reporter slučajno je bio u blizini i snimio ove šokantne fotografije stoga upozoravamo osjetljivije osobe da prizori mogu biti uznemirujući !

KLIKNITE NA DONJU SLIKU!

 

Related Post