BRZA VOŽNJA

400 0

SLAVONSKI BROD – Jučer, 2. studenog oko 17,55 minuta, u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

 

Policija je očevidom utvrdila da 49-godišnji vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine, nije na vrijeme uspio zaustaviti svoj automobil pa je na pješačkom prijelazu udario u 60-godišnjeg pješaka.

 

U ovoj prometnoj nesreći pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

 

Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

Gradsko groblje

Autor - 05/02/2012 0
Planira se rekonstrukcija mrtvačnice i uređenje prostora za komemoracije   NOVA GRADIŠKA, 5. veljače 2012. – Za novogradiško gradsko groblje…

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Autor - 15/08/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 14. kolovoza 2013. – Velika Gospa je dan svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. Slavi se 15.…