BRZO VOZIO, A NIJE SE VEZAO

578 0

CERNIK, 18. listopada 2013. – Jučer oko 17 sati u naselju Cernik u Frankopanskoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 43-godišnjak s područja općine Cernik. On je upravljao osobnim automobilom,NG-registracija,

a kretao se istočnom prometnom trakom kolnika ceste kroz Frankopansku ulicu iz smjera juga prema sjeveru i tom prilikom nije koristio sigurnosni pojas. Ulaskom u lijevi zavoj vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste tako da je pri izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku, a potom sletio s kolnika na travnjak i desnim bočnim djelom udario u južni dio jedne obiteljske kuće. U ovoj prometnoj nesreći vozač je na mjestu smrtno stradao što je oko 17,15 sati utvrdio dežurni liječnik Hitne medicinske pomoći. Za vrijeme obavljanja očevida promet se odvijao istočnom prometnom trakom uz osiguranje policijskih službenika – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

 

Poginuli Goran Špoljarić, pripadnik specijalne policije brodsko-posavske iz Domovinskog rata. Bio je član Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata „Zerbre“ Nova Gradiška. Rodom je iz Mikanovaca kraj Vinkovaca. Otac je dvije kćerke, učenica drugog razreda Gimnazije u Novoj Gradiški i petog razreda OŠ „Matija Gubec“ Cernik.

Related Post