BURNA POLICIJSKA NOĆ: Pripadnici Specijalne jedinice policije Osijek uhitili dvojicu Novogradiščana

1868 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA – Prema priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske policijski službenici imali su burnu noć, a u Novoj Gradiški morala je intervenirati i Specijalna jedinica policije Osijek.

-Sinoć, 7. svibnja 2017. oko 22.40, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava o krađi na prostoru benzinske postaje u Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu. Naime, nepoznati muškarac je u osobni automobil marke Opel natočio više desetaka litara goriva, s prodajnih polica otuđio cigarete i razna pića te se udaljio.

Oko 23.50, u Policijskoj postaji Nova Gradiška, također je zaprimljena dojava o razbijanju inventara ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški te oštećivanju izloga vozilom.

Nakon toga, iza ponoći zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Ulici Sv. Vida prema dvorištu obiteljske kuće, u kojoj je oštećen osobni automobil marke Smart, vlasništvo 41-godišnjaka. Tom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se radi o 32-godišnjaku, kojeg su, u Ulici baruna Trenka u Novoj Gradiški, pronašli policijski službenici Specijalne jedinice policije Osijek. Nakon pregovaranja i pozivanja megafonom da se predaju, 32-godišnjak i njegov 26-godišnji prijatelj pokušali su pobjeći na stražnji izlaz kuće, gdje su ih dočekala dva taktička tima specijalne policije te svladala uporabom tjelesne snage i uhitila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovih događaja – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

Autor - 18/10/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Casting je, kaže Wikipedia, taj suvremeni, sveprisutni rječnik stranih riječi, „engleska riječ kojom se opisuje odabir sudionika…