Četvrti dan zaredom bez novozaraženih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

896 0

SLAVONSKI BROD, 27. srpnja 2020. – U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nisu zabilježene nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2. Svi nalazi testiranih osoba u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni.

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 26 (3 manje u odnosu na prethodni dan).
Od 26 aktivnih slučajeva, hospitalizirane su 3 osobe (isto kao i prethodni dan). Smanjuje se i broj osoba pod mjerom samoizolacije te se trenutno na području Brodsko-posavske županije u samoizolaciji nalazi 128 osoba (32 osobe manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- navodi se u današnjem priopćenju Stožera CZBPŽ.

Related Post