ČIZMA SVETOG NIKOLE: Kreativna predblagdanska radionica u OŠ G. Bogićevci

1521 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 28. studeni 2108. – Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci organizirala je i održala kreativnu radionicu u PŠ Gornji Bogićevci pod nazivom: „Tiho, tiho, tiho djeco…dolazi nam u svojim prekrasnim čizmama SVETI NIKOLA…“.

-Vrijeme nadolazećih blagdana se bliži i tu je pred našim vratima, pa smo svi već u tome ozračju i raspoloženju…tako i naša djeca – učenici koji su još jednom s velikom radošću izrađivali čizmu svoga velikog obožavatelja i zaštitnika sv. Nikole.

Nastale su tako razne šarene i neobične čizme koje nestrpljivo čekaju da ih sveti Nikola napuni prekrasnim darovima i nagradi svako dijete prigodnim darkom iz svoje velike vreće. A svima nama, kakao malima tako i velikima, izmami veliki osmijeh, radost i veselje. Svi volimo biti nagrađeni i primati darove, ali svi ih ne dobijemo….pa zato budimo svi skupa osjećajniji i darujmo sve one kojima je to stvarno potrebno…učinimo dobro djelo i budimo sveti Nikola tijekom cijele godine – darujmo bližnjima lijepu riječ, osmijeh, radost, sitnicu…ali iskreno, od srca – navodi Jasminka Klarić, voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“.

Related Post