Članice Udruge„POZITIVA“ povodom  Međunarodnog dana starijih osoba posjetile starije sugrađane koji žive u domovima

649 0

NOVA GRADIŠKA, 28. rujna 2019. – Članice Udruge za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „POZITIVA“ povodom nadolazećeg Međunarodnog dana starijih osoba posjetile su  naše starije sugrađane koji zbog narušenog zdravlja i  smanjenih sposobnosti samozbrinjavanja   žive u domovima.

U akciju su se uključili i tamburaši iz novogradiške Elektrotehničke i ekonomske škole, koji su dirnuli srca svima. Uz pjesmu slavonsku, osmijeh i ljudski stisak ruke, lijepo je bilo družiti se, ali teško rastati.

U  ime Pozitivki,   predsjednica Udruge  mr. Ljiljana Lukačević obećala im je ponovni susret.

A u  sklopu  projekta „Promocija zdravlja i kvalitete života u lokalnoj zajednici“, koji Udruga „POZITIVA“ provodi u suradnji i uz potporu Grada Nova Gradiška,  članice će se  idući tjedan svojim predavanjima uključiti u edukaciju za udomitelje koju organizira Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška. (Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „POZITIVA“)

Related Post

UDRUGA ŽIVA ZEMLJA

Autor - 03/03/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 3. ožujka 2012. – Udruga za ekološku poljoprivredu, ruralni razvitak i zaštitu okoliša „Živa zemlja“ danas je u…

TURIZAM NA SELU

Autor - 02/03/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 2. ožujka 2013. – Osnivači Klastera “Zemlja plemenita” i drugi zainteresirani za bavljenje seoskim turizmom s područja Brodsko-posavske…