CRNOGORCI „PALI“ NA GRANICI S 13,5 KILOGRAMA MARIHUAME

1060 0

SLAVONSKI BROD – Dana 4. ožujka, oko 20.40 minuta, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine otkrili oko 13 i pol kilograma marihuane.

Policijski službenicu su kontrolirajući osobni automobil (MNE registracijskih oznaka i broja) i 30-godišnjeg vozača s kojim se u vozilu kao suvozač nalazio 29-godišnjak (obojica državljani Crne Gore) u sjedalu vozila uočili paket sa sadržajem biljne tvari, posumnjavši u opojnu drogu.

Daljnjim radom policijskih službenika potvrđeno je da je riječ o opojnoj drogi tipa marihuana. Pretragom vozila u zajedničkoj suradnji policije i carine temeljem naloga županijskog suda pronađeno je skriveno na raznim mjestima (branicima, stražnjim dijelovima sjedala, ispod motora i sl.) 20 paketa, ukupne težine 13435.1 grama marihuane.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka i 29-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

(foto: Ivica Galović)

Related Post