STARCI NA METI LOPOVA I PREVARANATA

487 0

NOVA KAPELA, 11. ožujak 2015. – Policijska uprava brodsko-posavska priopćava da su jučer oko 15 sati na području općine Nova Kapela, dvije ženske osobe, koje su nudile na prodaju razne odjevne predmete,

ušle su u dvorište obiteljske kuće 78-godišnjaka. Muškarac je kupio par komada odjevnih predmeta i platio ih nekoliko stotina kuna, a nakon što su dvije žene napustile njegovu obiteljsku kuću shvatio je da mu nedostaje nekoliko desetaka tisuća kuna sa mjesta odakle je uzeo novac da plati kupljenu robu.

 

Po prijavi kaznenog djela krađe policija je kasnije u Novoj Gradiški kontrolirala osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 37-godišnjak sa kojim su se u vozilu nalazile dvije ženske osobe u dobi od 37 i 38 godina sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije koje su odgovarale opisu osoba koje su posjetile 78-godišnjaka.

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 37-godišnjakinja i 38-godišnjakinja su osumnjičene za krađu novca od 78-godišnjaka, a kod 37-godišnjakinje je pronađen i oduzet sav ukradeni novac, koji je vraćen oštećenom.

 

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu protiv osumnjičenih žena dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe.

Related Post

KAZNENO PRIJAVLJEN

Autor - 09/07/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 9. srpnja 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom potvrdili sumnju…

NIJE TRAŽIO POTICAJE

Autor - 20/08/2014 0
U improviziranom plasteniku pronađeno je sedam (7) stabljika indijske konoplje, visine od 110 do 280 centimetara