CRVENI KRIŽ DIJELI PAKETE HUMANITARNE POMOĆI: Proširen broj korisnika

1280 0

Autor Franjo Samardžić

Zahtjevi će se primati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa u Novoj Gradiški, M. Kraljevića 6, od 14.08.-31.08. u vremenu od 9-12 h

NOVA GRADIŠKA, 15. kolovoza 2018. – Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška uskoro započinje provedbu još jednog FEAD programa pod nazivom „Humanitarni paketi za Slavoniju i Pounje” u kojem će se obiteljima u potrebi podijeliti paketi humanitarne pomoći.

Obitelji koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu(minimalac) od Centra za socijalnu skrb već su uvrštene na popise, kao i prošle godine.

Osobe koje ne primaju zajamčenu minimalnu naknadu od Centra za socijalnu skrb, a koje zadovoljavaju navedene FEAD kriterije Gradsko društvo Crvenog križa u Novoj Gradiški obavještava da mogu dobiti pakete humanitarne pomoći ako podnesu zahtjev za humanitarnu pomoć sa dokumentacijom kojom to dokazuju.

Zahtjevi će se primati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa u Novoj Gradiški, M. Kraljevića 6, od 14.08.-31.08. u vremenu od 9-12 h gdje će dobiti obrasce: Izjavu o zajedničkom kućanstvu i Zahtjev za humanitarnu pomoć.

Related Post