POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

724 0

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, održana je redovna i tematska konferencija za medije, na kojoj su mediji upoznati sa događajima tijekom prošlog tjedna i vikenda.

Osim toga bilo je riječi o stanju sigurnosti za devet mjeseci ove godine, kojom prilikom su medijima prezentirani statistički pokazatelji, te su pritom pojašnjeni određeni segmenti rada policije, uz usporedbu sa stanjem sigurnosti za isto vrijeme prošle godine. Predstavnici medija su upoznati i sa količinama oružja, koje su građani policiji dragovoljno predali u prvih devet mjeseci uz usporedbu sa količinama dragovoljno predanog oružja za isto vrijeme u prošloj godini.

Mediji su obaviješteni i o zanimljivijim događajima iz prošlog tjedna, između ostalog o nepovlasnom posjedovanju oružja, prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, te kaznenom djelu neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

 

Pogledajte: Informaciju o stanju sigurnosti za devet mjeseci.

Related Post

KUPANJE S MINAMA

Autor - 24/07/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, 23. srpnja 2017.godine oko 13,00 sati u mjestu Pričac ,na lijevoj obali rijeke Save prilikom kupanja…