CRVENI KRIŽ: Nastavlja se podjela paketa humanitarne pomoći 

1365 0

NOVA GRADIŠKA – Danas 29.03.2017.g. nastavlja se podjela paketa humanitarne pomoći za SAMCE i OBITELJI  koji su na području grada Nova Gradiška (uključujući Ljupinu, Prvču i Kovačevac), a upućeni su od Centra za socijalnu skrb da mogu podići paket.  Podjela će se vršiti od 9 do 14 h u dvorištu Crvenog križa Nova Gradiška, M. Kraljevića 6.  Podjela se vrši osobama koje nisu već podigle svoje pakete. Mole se korisnici da ponesu osobnu iskaznicu.

Danas će i na području općine Vrbje biti dostava i podjela paketa korisnicima na adresama stanovanja (pod istim kriterijima kao i za podjelu u gradu: samci i obitelji upućeni od Centra za socijalnu skrb). Mole se svi korisnici koji ne budu kod kuće pri dostavi paketa, da se jave u Crveni križ u Novoj Gradiški radi preuzimanja istih, o čemu će im biti ostavljena obavijest ukoliko ih se ne nađe kod kuće.

Related Post

Autor - 03/07/2017 0
Predsjednik Vlade: Program ZAŽELI omogućit će smanjenje broja nezaposlenosti žena i osigurati skrb starijim sugrađanima Nakon 2. sastanka sa županima,…