CRVENI KRIŽ: Podjela humanitarnih paketa

1542 0

NOVA GRADIŠKA – Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška  počelo je podjelu humanitarnih paketa hrane u sklopu projekta koji se financira iz sredstava Fonda europske pomoći za najpotrebitije – FEAD, a koji je odobrilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Pozivaju se  SAMCI stariji od 15 godina koji žive na području grada Nova Gradiška (uključujući Ljupinu, Prvču i Kovačevac), a obaviješteni  su od Centra za socijalnu skrb da mogu podići paket, da se jave u Crveni križ. Podjela će se vršiti 15. 16 i 17. ožujka .2017. godine  od 9 do 14  sati u dvorištu Crvenog križa, M. Kraljevića 6.

 

Gradsko društvo CK  obavještava korisnike s područja općina Dragalić i Stara Gradiška da će se u tim općinama 15. i 16. ožujka .2017. godine  vršiti podjela paketa korisnicima na adresama stanovanja. Mole se svi korisnici (pod istim kriterijima kao i za podjelu u gradu: samci stariji od 15 g. i upućeni od Centra za socijalnu skrb), ukoliko ne budu kod kuće pri dostavi  da se jave u Crveni križ u Novoj Gradiški radi preuzimanja  paketa.

 

Related Post

CRVENI RUŽEM DO JEDNAKOSTI

Autor - 07/03/2017 0
Slav.Brod, 07.03.2017.  – Možda zvuči banalno, ali pozivam sve žene da 8. ožujka  u simbol protesta stave crveni ruž koji…